F.A.Q., Kijk en luister»

Indeling hutten?

21 juli 2009

Hoeveel mensen passen op Long Tall Sally, over hoeveel hutten zijn die verdeeld en hoe zien die hutten eruit? Edo Ankum geeft antwoord op deze vraag.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Long Tall Sally biedt plaats aan 12 gasten en 6 bemanning.

De gasten worden verdeeld over vier hutten, alle met eigen douche en toilet, in het achterste gedeelte van het schip. Twee daarvan zijn iets luxer en herbergen maximaal twee gasten. Zij kunnen kiezen uit een twee persoons bed of twee losse bedden. De twee overige hutten zijn standaard ingericht voor twee gasten maar kunnen door het uitklappen van twee bovenbedden geschikt worden gemaakt voor maximaal vier mensen. Afhankelijk van de bezetting kan gekozen worden voor twee aparte bedden, een tweepersoons bed, een stapelbed en een los bed, een stapelbed met een comfortabele bank, of vier losse bedden (twee boven twee).

De bemanning is in het voorschip gehuisvest, verdeeld over drie twee persoonshutten, ook alle met eigen douche en toilet. De hut van de kapitein is iets groter.

Zie ‘Interieur met suites’ voor meer info over Long Tall Sally’s interieur.