F.A.Q., Lees»

Waarom niet gewoon huren?

10 december 2009

Waarom zou u één van de Sally Lightfoot schepen niet gewoon charteren? Dan zou u immers maximaal flexibel zijn en dan zou u bovendien niet vooruit hoeven te investeren.

Als eigenaar heb u de eerste keus wat betreft vaargebied. U kiest dan voor de periode die u het beste uitkomt, uw droombestemming. U hebt bovendien de mogelijkheid om langer dan een maand te boeken, indien gewenst met vrienden en familie. Uw eerste keuzerecht strekt zich ook over hen uit. Dit recht strekt zich verder uit, namelijk ook over de andere schepen van Sally Lightfoot.

De mooiste droombestemmingen zullen allicht populair zijn. Als huurder zult u daarom snel achter het net vissen. Slaagt u er niet in een Sally Lightfoot schip te boeken dan zult u moeten uitwijken naar andere charterschepen. Die zullen moeilijk te vinden zijn. Relatief zeer weinig zeer comfortabele en nieuwe charterschepen doen juist die bestemmingen aan waar het u om te doen is. En mocht u er al één vinden dan betaalt u bedragen die substantieel hoger zullen zijn dan de jaarlijkse mede eigendomslasten. Zeker als u een schip exclusief voor uzelf en uw vrienden of familie zoekt. De Sally Lightfoot schepen bieden plaats aan 8 tot 12 passagiers. Om een vergelijkbaar aantal mensen onder te brengen op een charterschip bent u aangewezen op een zeer beperkt aantal grotere en veel duurdere jachten 

Juist daarom verwachten wij positieve exploitatieresultaten. De eigenaren delen naar rato in eventuele exploitatieoverschotten.