Scheepsbelegging»

De innovatieve vorm rendement op uw investering

24 februari 2010

Ver buiten de bebouwde komSally Lightfoot biedt u de gelegenheid te investeren in een groot, comfortabel en veilig expeditiezeiljacht. Maar zij doet meer. Ze maakt het mogelijk dat u als investeerder ook periodiek meevaart op het jacht dat uw belegging belichaamt. Sally Lightfoot stelt u daarmee in staat niet alleen te investeren in een onderneming maar ook te beleggen in uw droom: het verkennen van verre einders op ‘eigen’ kiel. Maar daarbij hebt u niet langer de zorgen die normaalgesproken verbonden zijn aan jachteigendom.

Zij verzorgt de lopende betalingen, regelt toezending van reserve-onderdelen, de aan- en afmonstering van de bemanning, hun en uw transfers en het periodiek groot onderhoud. Voor de perioden dat de investeerders niet aan boord zijn, zorgt zij voor de verhuur. Zij regelt in dit verband de promotie, de boekingen en de transfers.

Door de combinatie van verhuurinkomsten en de vergoedingen die de investeerders betalen voor de tijd die zij aan boord doorbrengen, kan uw schip zelfs winstgevend geëxploiteerd worden. Daardoor rendeert uw aandeel niet alleen door het uitkomen van uw droom maar ook in klinkende munt.

Sally Lightfoot heeft investering en exploitatie in een voor u begrijpelijke en inzichtelijke juridische en fiscale structuur ondergebracht. De schepen varen onder Nederlandse vlag en worden ondergebracht in Nederlandse vennootschappen. Met de Nederlandse fiscus is een overeenkomst aangegaan waarin uw fiscale behandeling is vastgelegd.

Kortom, door op een innovatieve manier in onze schepen te investeren, krijgt u:

  • - een stukje eigendom van een expeditiejacht
  • - avontuurlijke ontdekkingsreizen
  • - een doordacht exploitatiepakket
  • - uitzicht op een aandeel in de winst
  • - alle service die bij de eigendom van een mega jacht hoort