Blog»

Brochure naar de drukker

21 mei 2010

Eindelijk zijn alle details uitgewerkt. De fiscale en juridische structuur staat als een huis en iedereen is tevreden over het resultaat. Het slotstuk, de keuze van de begeleidende foto’s koste meer tijd dan verwacht. Die foto’s dienden een goede sfeer over te brengen van de bestemmingen. Maar daarbij moest het niet alleen gaan over de koudere regionen, er moesten ook een aantal zijn met mensen en dieren. En belangrijker, met activiteiten. En binnen de selectie moeten vervolgens de kleuren van de foto’s bij elkaar passen voorzover meerdere foto’s op één pagina worden geplaatst.

Maar nu is brochure echt af. We hebben hem opgemaakt voor de drukker en deze heeft nu de opdracht gekregen aan de slag te gaan. Tegelijkertijd is de brochure naar een vertaler gezonden voor een echt professionele Engelse versie. Over een week of twee moet die versie ook gereed zijn. Dat werd tijd ook want we krijgen uit het buitenland veel verzoeken om informatie.