Nieuws»

Sally Lightfoot promotiebrochure

21 mei 2010

Divers with Galapagos Sea Lions, James IslandVoor diegenen die willen kennismaken met Sally Lightfoot, als ontwikkelaar van Long Tall Sally en haar identieke zusterschepen, hebben wij een 32 pagina tellende brochure gemaakt. Daarin worden de Sally Lightfoot formule, het vaargebied, de schepen en de mogelijkheid daarin te investeren, uiteengezet. Aan de hand van foto’s en schetsen wordt een beeld geschetst van de bestemmingen die wij voor ogen hebben en het kwaliteitsniveau dat wij nastreven.

De brochure is verkrijgbaar via De Valk International, de makelaar die ons assisteert bij het bijeenbrengen van het benodigde startkapitaal. U kunt de brochure opvragen per email: international@devalk.nl, of telefonisch: 035 582 9014 of 062 444 6977. Contactpersoon is Derk Jan Rolff.