Nieuws»

Ondernemend expeditieschip

21 september 2010

composite_lts_ice_21-compr1

Long Tall Sally is een expeditieschip, de eerste in de Sally Lightfoot vloot.  Hiermee worden ver van het gebaande pad liggende bestemmingen aangedaan. Op het vaarplan staan Spitsbergen, Groenland, de Noordwest Passage, Antarctica en Kamtsjatka. Maar ook in mildere klimaat zones gelegen oorden als Madagaskar, de Paaseilanden en de Galapagos archipel staan op de lijst van bestemmingen.

Long Tall Sally oogt als een werkschip. Het gaat om de verkenning, het avontuur, het idee ergens te zijn waar nauwelijks anderen voorgingen. Dat moet met een robuust en vooral veilig schip. Een schip waarop een krasje meer of minder niet uitmaakt. Binnen biedt Long Tall Sally alle denkbare moderne comfort. Overdadigheid is daarbij geschuwd. Men moet zich binnen behaaglijk, warm en thuis voelen.

Long Tall Sally is ontworpen door één van ’s werelds meest toonaangevende jachtontwerpers. Het moderne onderwaterschip en het op snelheid ontworpen kitstuig beloven een eenvoudig te bedienen schip met snelle passages. De ophaalbare kiel zorgt voor toegang tot gebieden waar diepstekende schepen niet durven gaan.

U kunt mede-eigenaar worden van Long Tall Sally. U belegt daarmee in uw zeilersdroom en tegelijkertijd investeert u in een jonge onderneming met een innovatieve kijk op bezit en exploitatie van grote expeditieschepen.