Nieuws»

Site voor investeerders (in spé)

28 september 2010

Welkom op de Long Tall Sally website. Deze site is gericht op mensen die interesse hebben in deelname in één van de door Sally Lightfoot BV ontwikkelde schepen, waarvan Long Tall Sally de eerste zal zijn. U leest hier niet zozeer over het schip en haar vaargebied. Wij gaan ervan uit dat u daarvan al op de hoogte bent. Daarvoor kunt u overigens terecht op de Sally Lightfoot website. Ook kunt u hier voor een eerste kennismaking onze brochure downloaden.

Hier informeren wij u over wat investeren voor u met zich meebrengt, waar u recht op krijgt en wat wij daartegenover van u verwachten. Mocht u na bestudering van deze site behoefte hebben aan additionele informatie dan verzoeken wij u contact met ons opnemen. Ook kunt u hier het investeringsmemorandum downloaden. Daarin vindt u alle voor investering relevante juridische, fiscale en financiële gegevens. Belangrijk onderdeel daarin gaat over de fiscale regeling waardoor u het contante gedeelte van uw investering via uw belastingcompensatie gerestitueerd krijgt.